the planet's most exquisite watchmaking technique is protected luxury replica watches wellreplicas.to.

Potpišite peticiju za bolji Europski klimatski zakon

Potpisivanjem peticije https://www.tilt.green/hr/climatelaw nastojimo ciljeve Europskog klimatskog zakona, koji će se definirati na sjednici Europskog vijeća 10. i 11. prosinca, što ambicioznijim 

Sigurni smo da ste, baš kao i mi u zelenim strankama diljem Europe, zabrinuti za našu klimu i svjesni ste koliko je važno usporiti globalno zagrijavanje koje prijeti našem planetu. Na sjednici Europskog vijeća, zakazanoj za 10. i 11. prosinca, čelnice i čelnici zemalja EU-a nastojat će postići dogovor o novom cilju smanjenja emisija EU-a do 2030. Prema ciljevima definiranim u okviru klimatske i energetske politike do 2030. EU se obvezala smanjiti emisije stakleničkih plinova za najmanje 40 % do 2030. u usporedbi s razinama iz 1990. Mi, europski zeleni, smatramo da EU mora usvojiti dramatično povećati klimatske ciljeve jer se u suprotnom drugi svjetski čelnici neće pomaknuti s mjesta. Povišenje klimatskog cilja Europske Unije na 65% (smanjenja emisija CO2) do 2030. pokazalo bi građanima i ostatku svijeta kako smo dovoljno hrabri djelujemo SADA.

Potpišite peticiju koju će Europska zelena stranka dostaviti nacionalnim Vladama zemalja članicu EU kako bi ih se motiviralo da krenu odlučnije u usporavanje klimatskih promjena.